A MarketingTanfolyam.hu domain ELADÓ (10 éves domain, Google 'marketing tanfolyam' keresésre második hely)
Komoly érdeklődő ajánlatát várom a 06 20 312 8472 telefonszámon.

Tudatos marketing program vagy folyamatos küzdelem az új vevők szerzésével – Ön választ!

| Marketing, Marketing-tervezés, Pozícionálás

A tudatos, tervezett marketing az egyik legfontosabb tényező, ami megkülönbözteti a sikeres és az állandóan küzködő (vagy éppen csődbe menő) kisvállalkozásokat.

Könnyebb azt hinni, hogy a marketing csak mese habbal – a valóság azonban azt igazolja, hogy a sikeres kisvállalkozók mindig odafigyelnek a marketingre.

Egy fontos házi feladat

Fontos házi feladata minden kisvállalkozónak, hogy megismerkedjen a kisvállalkozók számára eredményes, valóban hatékony marketing eszközökkel (és a mögöttes elvekkel). A tervszerű marketing már rövid távon is hasznot hajt, a hosszú távú profitjának pedig egyenesen szárnyakat adhat.

Ha Ön is elkezd tudatosan foglalkozni cége marketingjével, megismeri a legjobb módszereket, amelyekkel folyamatosan új vevőket tud vonzani, akkor nagyságrendekkel jobb üzletet lesz képes működtetni. Önnek ez megérné?

Mit nyerhet a tudatos marketinggel?

Melyek a legnagyobb előnyei annak, ha egy kicsit alaposabban elmélyed a marketingben és elkezdi alkalmazni a legjobb marketing eszközöket?
1. Saját szakterületén piacvezetővé válhat (vagy akár el is felejtheti a konkurenciaharcot és az árversenyt)
2. Hűségesebb ügyfeleket nyerhet, akik nem az ár alapján választanak, hanem azért mert jó a kapcsolatuk Önnel
3. Megszabadulhat a rossz vevőktől, akik csak az idejét és pénzét vesztegetik
4. Folyamatosan jó ügyfeleket vonzhat, akikkel öröm üzletelni
5. Akár meg is emelheti az árait (így magasabb profitot tehet zsebre)

JELENTKEZZEN a Marketing Tervezési Tanfolyamra!

Jelentkezzen most és tanulja meg, hogyan gondoskodhat arról, hogy az új vevők folyamatosan érkezzenek és a régi vevők újra vásároljanak.

ingyenes MARKETING TERVEZÉSI TANFOLYAM
Vezetéknév:
Keresztnév: *
E-mail cím: *

FONTOS: a Marketing Tervezési Tanfolyammal sokat dolgoztunk és szeretnénk azokhoz a vállalkozókhoz eljuttani, akiknek valóban szüksége van rá – ezért a komolytalan nevekkel indított feliratkozásokat töröljük.

Unalmas jogi szöveg: A MarketingTanfolyam.hu weboldalán indított önkéntes feliratkozás a feliratkozási feltételek elfogadását is jelenti egyben. Az e-mail tanfolyamokra való jelentkezéssel egyidejűleg hozzájárulását adja, hogy ettől a weboldaltól (esetlegesen akár reklámot is tartalmazó) elektronikus levelet fogadjon, valamint kijelenti, hogy az Ön által megadott e-mail cím céges használatú. A feliratkozáskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk át. A feliratkozás bármikor egy kattintással megszüntethető a levelek alján található link segítségével.

Önnek is van véleménye? Mondja el!