A MarketingTanfolyam.hu domain ELADÓ (10 éves domain, Google 'marketing tanfolyam' keresésre második hely)
Komoly érdeklődő ajánlatát várom a 06 20 312 8472 telefonszámon.

Öntözze meg cukorsziruppal marketingjét!

| Marketing, Marketing-tervezés, Pozícionálás

Bármerre néz, szinte mindenhol ilyen reklámokkal ostromolják a gyanútlan vevő-jelölteket: vegye meg cégünk legújabb mütyürjét, mert kétszer több benne a fluorid és háromszor több koenzimet tartalmaz, mint a többi mütyür!

Ezek után csodának számít-e, ha menekülnek az emberek a reklámok elől?

100 gigabájtos merevlemez, 2000 wattos motor…bla..bla.bla

A kisvállalkozók egyik nagy problémája szokott lenni, hogy olyan marketing kampányokat futtatnak, amelyek NEM A LÉNYEGRŐL beszélnek. Unalmas felsorolásokkal és közhelyekkel telezsúfolt hirdetésekkel próbálnak mindenkit rávenni arra, hogy vásároljanak tőlük.

Szinte minden hazai vállalkozó a termékek száraz tulajdonságait reklámozza: 100 gigabájtos merevlemez, 2000 wattos motor, 800 fordulatos centrifuga.

Amikor Ön találkozott ilyen hirdetésekkel hányszor ugrott fel, ezt kiáltozva: ez olyan izgalmas, azonnal tudni akarom hol lehet megvenni ezt?!

Érdekel ez valakit most?

Most lehet, hogy csúnyát fogok mondani: ezek a dolgok a vevőket egy cseppet sem érdeklik. Ha Ön számítógépeket árul, akkor a 100 gigabájtos merevlemez egyáltalán nem érdekes a vevői számára. Ha porszívókat árul, a 2000 wattos motor (most még!) nem érdekes a vevői számára.

A termék egyes tulajdonságai is érdekesek lehetnek – de nem önmagukért!

A száraz adatokat Önnek érdekessé kell tennie, ha pénzt akar keresni. Hogyan teheti érdekessé ezeket a száraz adatokat?

Öntözze meg cukorsziruppal a marketingjét!

Egy tulajdonság csak akkor lesz érdekes, ha Ön eladja az előnyt, a megoldást, amit a terméke megtestesít! A vevőket egyetlen dolog érdekli.

Ez pedig nem a 100 gigabájtos merevlemez és a 2000 wattos motor – hanem a megoldás, ami közelebb viszi a céljához.

Ne feledje: az Ön cége csak addig érdekes a célközönsége számára, amíg segít megoldani egy problémát – vagy legalábbis közelebb viszi a célközönségét problémájuk megoldásához.

ingyenes MARKETING TERVEZÉSI TANFOLYAM
Vezetéknév:
Keresztnév: *
E-mail cím: *

FONTOS: a Marketing Tervezési Tanfolyammal sokat dolgoztunk és szeretnénk azokhoz a vállalkozókhoz eljuttani, akiknek valóban szüksége van rá – ezért a komolytalan nevekkel indított feliratkozásokat töröljük.

Unalmas jogi szöveg: A MarketingTanfolyam.hu weboldalán indított önkéntes feliratkozás a feliratkozási feltételek elfogadását is jelenti egyben. Az e-mail tanfolyamokra való jelentkezéssel egyidejűleg hozzájárulását adja, hogy ettől a weboldaltól (esetlegesen akár reklámot is tartalmazó) elektronikus levelet fogadjon, valamint kijelenti, hogy az Ön álatal megadott e-mail cím céges használatú. A feliratkozáskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk át. A feliratkozás bármikor egy kattintással megszüntethető a levelek alján található link segítségével.

Hozzászólások lezárva