A MarketingTanfolyam.hu domain ELADÓ (10 éves domain, Google 'marketing tanfolyam' keresésre második hely)
Komoly érdeklődő ajánlatát várom a 06 20 312 8472 telefonszámon.

Ön el meri kötelezni magát változtatások mellett vagy inkább csak melegszik a komfort-zónában?

| Marketing, Marketing-tervezés, Pozícionálás

Ne legyen bűntudata, amiért eddig nem tette meg azokat a lépéseket, amelyekkel eredményesebbé tehette volna vállalkozásában a vevőszerzést, a marketinget (na jó, egy kicsi azért lehet…)

Most koncentráljon inkább arra, mit tehet meg most azért, hogy jobb marketinggel több vevőt fogjon meg.

Elavult marketing = stagnáló üzlet

A legtöbb hazai kisvállalkozó olyan elavult szemlélet és olyan rossz beidegződések rabja, amelyekkel cége nem tud továbblépni arról a szintről, ahol jelenleg van (ez a szint nagy valószínűséggel ugyanaz a szint, ahol évekkel ezelőtt is tartott a vállalkozás).

Ezeknek a cégeknek a reklámjai ugyanolyanok, mint a versenytársaké, általában ugyanott reklámoznak, ahol a többi konkurens is reklámoz. Cégek, amelyek beleolvadnak a tömegbe, és közben arról álmodoznak, hogy milyen jó lenne kitűnni a tömegből.

Ha eddig nem ment olyan jól az üzlete, ahogy szerette volna, akkor ez legyen a nap, amikor elkötelezi magát a változtatások mellett.

JELENTKEZZEN a Marketing Tervezési Tanfolyamra!

Jelentkezzen most és tanulja meg, hogyan gondoskodhat arról, hogy az új vevők folyamatosan érkezzenek és a régi vevők újra vásároljanak.

ingyenes MARKETING TERVEZÉSI TANFOLYAM
Vezetéknév:
Keresztnév: *
E-mail cím: *

FONTOS: a Marketing Tervezési Tanfolyammal sokat dolgoztunk és szeretnénk azokhoz a vállalkozókhoz eljuttani, akiknek valóban szüksége van rá – ezért a komolytalan nevekkel indított feliratkozásokat töröljük.

Unalmas jogi szöveg: A MarketingTanfolyam.hu weboldalán indított önkéntes feliratkozás a feliratkozási feltételek elfogadását is jelenti egyben. Az e-mail tanfolyamokra való jelentkezéssel egyidejűleg hozzájárulását adja, hogy ettől a weboldaltól (esetlegesen akár reklámot is tartalmazó) elektronikus levelet fogadjon, valamint kijelenti, hogy az Ön által megadott e-mail cím céges használatú. A feliratkozáskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk át. A feliratkozás bármikor egy kattintással megszüntethető a levelek alján található link segítségével.

Önnek is van véleménye? Mondja el!