A MarketingTanfolyam.hu domain ELADÓ (10 éves domain, Google 'marketing tanfolyam' keresésre második hely)
Komoly érdeklődő ajánlatát várom a 06 20 312 8472 telefonszámon.

Mit jelent hatékonyan értékesíteni?

| Marketing, Marketing-tervezés, Pozícionálás

Hatékonyan értékesíteni annyit tesz, mint jó vevőknek, jó áron, alacsony költséggel értékesíteni. Ez az Ön célja is.

Az alacsony ár a legtöbb esetben nem jó ár

Nagyon fontos megjegyeznem, hogy ‘jó áron értékesíteni’ semmiképpen sem egyenlő azzal, hogy Önnek a legalacsonyabb áron kell adnia a kínálatát.

Ellenkezőleg: a ‘jó ár’ inkább magasabb, mint alacsonyabb a piacon általánosan elfogadott áraknál. Hogyan tud eljutni arra a pontra, amikor már valóban jó áron értékesítheti a termékeit?

A piac természetéből adódóan nincs minden cégnek hely: minden dobogóra csak két-három cég léphet fel. Ritka azonban az olyan iparág, ahol ennyire kevés szereplő lenne. A legtöbb iparágban konkurens cégek igyekeznek egymást kiszorítani.

Ezért kiemelten fontos, hogy Ön elengedje azt az elavult, régimódi marketing szemléletet, ami a sok hazai kisvállalkozást csődbe visz 1-2 év alatt.

3 lépéses célpiac-vadászat

Nézzük miről van szó: a hatékony értékesítés egyik titka, hogy nem szabad mindenkinek eladni. El kell felejteni a “mindenkit”, mint piacot, mint potenciális vevőt.

Három lépésben eljuthat a hatékony értékesítés titkához, a jó célpiachoz:
1. gondolja át milyen piacnak a leghasznosabb a kínálata
2. gondolja át, hogy ezen a piacon belül kik azok, akik nyitottak egy jó megoldásra (és van megfelelő anyagi hátterük)
3. gondolja át, hogy ezen a piacon belül kik azok, akik már aktívan keresik a megoldást (ajánlatokat kérnek be, gyakran rákeresnek az interneten egy témára, stb.)

Mit nyert ezzel?

Meghatározott egy kört, akiknek a leggyorsabban, leghatékonyabban eladhat!

Pontosan ezt akartuk elérni: megtalálni a jó célpiacot, akikből gyorsan vevők lehetnek. Akkor most hogyan tovább?

Ezután keresse meg azt a csatornát, ahol a legjobban el tudja érni ezt a piacot. Lehet ez egy szakmai lap, egy szakmai weboldal vagy akár egy blog. Jelenjen meg üzenetével ezeken a csatornákon és kezdje el megmutatni magát.

JELENTKEZZEN a Marketing Tervezési Tanfolyamra!

Jelentkezzen most és tanulja meg, hogyan gondoskodhat arról, hogy az új vevők folyamatosan érkezzenek és a régi vevők újra vásároljanak.

ingyenes MARKETING TERVEZÉSI TANFOLYAM
Vezetéknév:
Keresztnév: *
E-mail cím: *

FONTOS: a Marketing Tervezési Tanfolyammal sokat dolgoztunk és szeretnénk azokhoz a vállalkozókhoz eljuttani, akiknek valóban szüksége van rá – ezért a komolytalan nevekkel indított feliratkozásokat töröljük.

Unalmas jogi szöveg: A MarketingTanfolyam.hu weboldalán indított önkéntes feliratkozás a feliratkozási feltételek elfogadását is jelenti egyben. Az e-mail tanfolyamokra való jelentkezéssel egyidejűleg hozzájárulását adja, hogy ettől a weboldaltól (esetlegesen akár reklámot is tartalmazó) elektronikus levelet fogadjon, valamint kijelenti, hogy az Ön által megadott e-mail cím céges használatú. A feliratkozáskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk át. A feliratkozás bármikor egy kattintással megszüntethető a levelek alján található link segítségével.

Hozzászólások (1)

  1. zT9HCW luafxyyqxivl, [url=http://hdbehggmoatb.com/]hdbehggmoatb[/url], [link=http://ftidqlwqgwao.com/]ftidqlwqgwao[/link], http://qcegrtuklkcv.com/

Önnek is van véleménye? Mondja el!