A MarketingTanfolyam.hu domain ELADÓ (10 éves domain, Google 'marketing tanfolyam' keresésre második hely)
Komoly érdeklődő ajánlatát várom a 06 20 312 8472 telefonszámon.

Merjen másképp gondolkodni!

| Marketing, Pozícionálás

A legtöbb iparágban ilyen a helyzet: hasonló ajánlatok, hasonló marketing aktivitás, hasonló árakon – így a potenciális vevők nem ismerik fel, melyik cég tudja megoldani a problémájukat. Miért?

Nehéz a választás

Mert a vevőjelöltek számára a legtöbb cég egy-egy iparágon belül teljesen egyformának látszik. A vállalkozók gyakran egymást másolják ahelyett, hogy saját, eredeti ötletüket mutatnák meg. Mit eredményez ez?

A legtöbb cég egy-egy iparágban ugyanazt és szinte ugyanúgy csinálja – csak éppen nem tud róla.

Így a vevőjelöltek számára nehéz a választás, mert minden cég egyformának tűnik – a vállalkozók pedig szépen lassan csődbe mennek, mert nem tudják megkülönböztetni magukat a konkurensektől.

Ár – minőség és szolgáltatás helyett

Van egy másik negatív hatása is az általánossá váló másolásnak: ha nincsenek egyéniséggel, eredetiséggel marketingező cégek a piacon, a vevők az egyetlen, általuk legkönnyebben megérthető jellemző alapján fognak választani – ez pedig alapesetben az ár. Nem a minőség, nem a szolgáltatás.

Ha egy kisvállalkozó – jobb érve nem lévén – az árat helyezi fókuszba, hamar árversenyben találja magát. Az árverseny pedig a legtöbb kisvállalkozó számára egyet jelent a csőd fenyegetésével. Mi erre az egyik megoldás?

Merjen újítani!

Ha Ön nem szeretne ilyen hálátlan üzleti környezetben dolgozni, nincs más dolga, mint megmutatni, az Ön cége mitől más, mint a konkurencia.

Ne az árat reklámozza! Inkább kísérletezzen
- vonzó garanciával
- szokatlan stílussal
- újszerű értékesítési szövegekkel

JELENTKEZZEN a Marketing Tervezési Tanfolyamra!

Jelentkezzen most és tanulja meg, hogyan gondoskodhat arról, hogy az új vevők folyamatosan érkezzenek és a régi vevők újra vásároljanak.

ingyenes MARKETING TERVEZÉSI TANFOLYAM
Vezetéknév:
Keresztnév: *
E-mail cím: *

FONTOS: a Marketing Tervezési Tanfolyammal sokat dolgoztunk és szeretnénk azokhoz a vállalkozókhoz eljuttani, akiknek valóban szüksége van rá – ezért a komolytalan nevekkel indított feliratkozásokat töröljük.

Unalmas jogi szöveg: A MarketingTanfolyam.hu weboldalán indított önkéntes feliratkozás a feliratkozási feltételek elfogadását is jelenti egyben. Az e-mail tanfolyamokra való jelentkezéssel egyidejűleg hozzájárulását adja, hogy ettől a weboldaltól (esetlegesen akár reklámot is tartalmazó) elektronikus levelet fogadjon, valamint kijelenti, hogy az Ön által megadott e-mail cím céges használatú. A feliratkozáskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk át. A feliratkozás bármikor egy kattintással megszüntethető a levelek alján található link segítségével.

Önnek is van véleménye? Mondja el!