A MarketingTanfolyam.hu domain ELADÓ (10 éves domain, Google 'marketing tanfolyam' keresésre második hely)
Komoly érdeklődő ajánlatát várom a 06 20 312 8472 telefonszámon.

Legyen egyedi: feszegesse a határokat!

| Marketing, Pozícionálás

A szürke, unalmas üzleti ötleteknek nincs jövője. Ez az igazság. Ma már minden termékből van ezer és ezer – a kisvállalkozások számára tehát az egyediség, a merészség a legjobb piaci stratégia.

Ez nem tömegsport!

Az egyediség egyik legnagyobb vonzereje (és legnagyobb kihívása), hogy sosem tömegsport. Az elsők mellett nincs hely további elsőknek. Az emberek nem emlékeznek minden cégre. A vevők fejében csak azok a cégek maradnak meg, akik egyediek, merészek.

Legyen őszinte: Ön sem jegyzi meg azokat a cégeknek, akiknek stratégiája kimerül a piacvezető követésében. Higgye el, nincs ezzel másképp a többi ember sem: szívesen csatlakoznak a nyertesekhez. Az emberek gyakran emlékeznek azokra, akik a dobogó legfelső fokán állnak – és gyakran elfelejtik a többieket.

Ne klisékben gondolkodjon: feszegesse a határokat!

Gondolja át hol találhatja meg azokat az embereket, cégeket, akiknek a leginkább szüksége van az Ön megoldására.

Ne klisékben gondolkodjon, hanem valódi, új felismeréseket keressen: feszegesse az eddig ismert határokat!

Mikor új piacokról, új lehetőségekről gondolkodik, akkor nem lehet eredményes, amíg nem tudja elengedni a megszokásokat.

Ez elsőre lehet, hogy nem könnyű. Ha szükséges, fusson neki többször és az eredmények meg fognak érkezni – jobbnál jobb gondolatok és ötletek képében.

A határok feszegetése talán kockázatosnak tűnhet. Ettől Önnek nem kell megijednie: ez az út, ami a sikerhez vezet.

JELENTKEZZEN a Marketing Tervezési Tanfolyamra!

Jelentkezzen most és tanulja meg, hogyan gondoskodhat arról, hogy az új vevők folyamatosan érkezzenek és a régi vevők újra vásároljanak.

ingyenes MARKETING TERVEZÉSI TANFOLYAM
Vezetéknév:
Keresztnév: *
E-mail cím: *

FONTOS: a Marketing Tervezési Tanfolyammal sokat dolgoztunk és szeretnénk azokhoz a vállalkozókhoz eljuttani, akiknek valóban szüksége van rá – ezért a komolytalan nevekkel indított feliratkozásokat töröljük.

Unalmas jogi szöveg: A MarketingTanfolyam.hu weboldalán indított önkéntes feliratkozás a feliratkozási feltételek elfogadását is jelenti egyben. Az e-mail tanfolyamokra való jelentkezéssel egyidejűleg hozzájárulását adja, hogy ettől a weboldaltól (esetlegesen akár reklámot is tartalmazó) elektronikus levelet fogadjon, valamint kijelenti, hogy az Ön által megadott e-mail cím céges használatú. A feliratkozáskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk át. A feliratkozás bármikor egy kattintással megszüntethető a levelek alján található link segítségével.

Hozzászólások (1)

  1. A2BmDg hgvavaeuexmu, [url=http://xtknfmmrtkxf.com/]xtknfmmrtkxf[/url], [link=http://ftwokomrbggn.com/]ftwokomrbggn[/link], http://edxgbcqhbvnk.com/

Önnek is van véleménye? Mondja el!