A MarketingTanfolyam.hu domain ELADÓ (10 éves domain, Google 'marketing tanfolyam' keresésre második hely)
Komoly érdeklődő ajánlatát várom a 06 20 312 8472 telefonszámon.

Készüljön fel arra, hogy mostantól egészen új szemszögből fog a cégére és a marketingre tekinteni

| Marketing, Marketing-tervezés, Pozícionálás

Ha nagyobb profitot akar realizálni, mint eddig, ha jobb eredményt akar elérni, mint a konkurensei, akkor Önnek valószínűleg sürgősen át kell gondolnia eddigi nézeteit.

Valószínűleg Ön is abban a keretben gondolkodott eddig a marketingről, mint a többi ezer és tízezer hazai kisvállalkozó: ha hirdetést akart feladni, felhívott egy újságot és bediktálta nekik a szöveget, ami elsőként az eszébe jutott.

Rossz beidegződések

Általában ez valami ilyesmi szokott lenni: “Cégünk, az XY kft. már 20 éve van a piacon. Továbbra is a megszokott minőségi termékekkel várjuk kedves ügyfeleinket. Cím, telefonszám.”

Ezt a gondolkodást, ezeket a beidegződéseket hordozza magával szinte minden kisvállalkozó. Ez a gondolkodás fosztja meg őket attól, hogy elérjék azokat a sikereket, amelyekről mindig is álmodtak.

A nagy kihívás: különbözni a többiektől

A profitot az egyedi arculat, az egyedi hangvétel – tehát az egyediség hozza be! Sosem azok a cégek sikeresek, akik ugyanazt és ugyanúgy csinálják, mint a többiek.

Gondolja át
- hogyan tudna különbözni a konkurens cégektől
- hogyan tudna mást ajánlani anélkül, hogy teljesen új üzletbe kellene fognia
- milyen plusz szolgáltatást tudna hozzátenni a jelenlegi termékéhez, amivel egyedivé tehetné a kínálatát
- milyen egy átlagos cég az iparágában
- hogyan tudna eltérni az iparágában megszokott megoldásoktól

Az egyediség hozza a profitot

Egyedi kínálat, egyedi arculat, egyedi hangvétel. Elsőként kezdjen el dolgozni ezen.

Kezdje el átgondolni, hol tudna egyediséget csempészni a cégébe, hol tudna kicsit másként csinálni megszokott dolgokat. Kezdjen bele, mert enélkül nem fogunk tudni tovább lépni.

Ha meg meri lépi ezt, egészen új dimenziók nyílnak meg Ön előtt!

JELENTKEZZEN a Marketing Tervezési Tanfolyamra!

Jelentkezzen most és tanulja meg, hogyan gondoskodhat arról, hogy az új vevők folyamatosan érkezzenek és a régi vevők újra vásároljanak.

ingyenes MARKETING TERVEZÉSI TANFOLYAM
Vezetéknév:
Keresztnév: *
E-mail cím: *

FONTOS: a Marketing Tervezési Tanfolyammal sokat dolgoztunk és szeretnénk azokhoz a vállalkozókhoz eljuttani, akiknek valóban szüksége van rá – ezért a komolytalan nevekkel indított feliratkozásokat töröljük.

Unalmas jogi szöveg: A MarketingTanfolyam.hu weboldalán indított önkéntes feliratkozás a feliratkozási feltételek elfogadását is jelenti egyben. Az e-mail tanfolyamokra való jelentkezéssel egyidejűleg hozzájárulását adja, hogy ettől a weboldaltól (esetlegesen akár reklámot is tartalmazó) elektronikus levelet fogadjon, valamint kijelenti, hogy az Ön által megadott e-mail cím céges használatú. A feliratkozáskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk át. A feliratkozás bármikor egy kattintással megszüntethető a levelek alján található link segítségével.

Önnek is van véleménye? Mondja el!