A MarketingTanfolyam.hu domain ELADÓ (10 éves domain, Google 'marketing tanfolyam' keresésre második hely)
Komoly érdeklődő ajánlatát várom a 06 20 312 8472 telefonszámon.

Egy kijózanító mondat: Felejtse el a zárat!

| Marketing, Pozícionálás

Ma egy nagyon izgalmas témánk van: egy súlyos százezrekbe – akár milliókba kerülő – szarvashiba, amit a legtöbb vállalkozó elkövet a marketingjében.

Ha szeretné gyorsan előnyhöz juttatni valamelyik konkurensét, küldje el nekik ezt a cikket – ha nem, akkor hallgasson róla és kezdjen el profitálni belőle Ön!

Egy szarvashiba, amit szinte minden vállalkozó elkövet a marketingjében

Minőség olcsón, minőség elérhető áron, minőségi termékek a legjobb árakon, blabla-bla-bla-bla.. Az elmúlt héten hány ilyen üzenettel találkozott?

Olcsó, minőségi áru olcsón – ezek a szavak és kifejezések olyan közhelyesek lettek, hogy senki sem figyel fel rá.

Minőség, olcsó, akció – ezekkel a szavakkal lehet a legbiztosabban bekapcsolni azt a reklám-szűrőt, ami megvédi az embereket attól, hogy teljesen “begolyózzanak” a rájuk zúduló reklám-özöntől.

Felejtse el a zárat!

Miféle zárat?
Hát aZ árat!

Figyelem, kijózanító mondat következik: ha Önnek nincs évente több százmillió forintja marketingre, akkor ne a terméke árát reklámozza.

Ha az árat tolja a fókuszba, akkor számíthat rá, hogy a legrosszabb vevőket fogja magához vonzani. Azokat, akik csak az ár alapján választanak és azonnal tovább is állnak, ha a konkurens cégnél kapnak 5% diszkontot.

Így már érdemes elgondolkodnia azon, mi másról beszélhetne az ár helyett?

Beszéljen a lényegről!

A kisvállalkozók egyik nagy problémája szokott lenni, hogy olyan marketing kampányokat futtatnak, amelyek NEM A LÉNYEGRŐL beszélnek. Árakkal, unalmas felsorolásokkal és közhelyekkel telezsúfolt hirdetésekkel próbálnak mindenkit rávenni arra, hogy vásároljanak tőlük.

Ezer más – fontosabb – dologról beszélhet. Következzen néhány gyors, életmentő ötlet!

Beszéljen arról:
- milyen jó dolog Önnel üzletelni
- milyen módon könnyíti meg a vevői életét, ha Öntől vásárolnak
- milyen érzés birtokolni a termékét
- miért jobb Önnél vásárolni, mint a konkurenciánál

JELENTKEZZEN a Marketing Tervezési Tanfolyamra!

Jelentkezzen most és tanulja meg, hogyan gondoskodhat arról, hogy az új vevők folyamatosan érkezzenek és a régi vevők újra vásároljanak.

ingyenes MARKETING TERVEZÉSI TANFOLYAM
Vezetéknév:
Keresztnév: *
E-mail cím: *

FONTOS: a Marketing Tervezési Tanfolyammal sokat dolgoztunk és szeretnénk azokhoz a vállalkozókhoz eljuttani, akiknek valóban szüksége van rá – ezért a komolytalan nevekkel indított feliratkozásokat töröljük.

Unalmas jogi szöveg: A MarketingTanfolyam.hu weboldalán indított önkéntes feliratkozás a feliratkozási feltételek elfogadását is jelenti egyben. Az e-mail tanfolyamokra való jelentkezéssel egyidejűleg hozzájárulását adja, hogy ettől a weboldaltól (esetlegesen akár reklámot is tartalmazó) elektronikus levelet fogadjon, valamint kijelenti, hogy az Ön által megadott e-mail cím céges használatú. A feliratkozáskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk át. A feliratkozás bármikor egy kattintással megszüntethető a levelek alján található link segítségével.

Önnek is van véleménye? Mondja el!