A MarketingTanfolyam.hu domain ELADÓ (10 éves domain, Google 'marketing tanfolyam' keresésre második hely)
Komoly érdeklődő ajánlatát várom a 06 20 312 8472 telefonszámon.

A tervezett marketing hatalma

| Marketing, Marketing-tervezés

Biztosan Önt is foglalkoztatta a gondolat, hogyan tudják megoldani az irigyelt vállalkozók, hogy nem stresszesek, emellett van pénzük és idejük egyszerre.

A megoldás: vállalkozására úgy kell tekinteni, mint egy rendszerre – és ennek megfelelően kell működtetni.

Tervezze meg vállalkozása marketingjét!

Minden vállalkozás dinamikus rendszer, mivel a piaccal való kölcsönhatása állandó változásra ösztönzi. Vállalkozására ezért célszerű úgy tekintenie, mint egy folyamatos és izgalmas kihívásra.

Marketingjét úgy kell megterveznie, hogy az értékesítést olyan módon támogassa, hogy mindvégig a megfelelő terméket, szolgáltatást, a megfelelő módon tudja adni a vevőinek.

Ehhez tervezni kell az egész üzletet. A Marketing Tervezési Tanfolyam pontosan erről szól. Ez a tanfolyam anyagának lényege: hogyan tervezze meg vállalkozása marketingjét?

Információ: a legértékesebb vagyontárgy

Vállalkozásának alkalmazkodnia kell a piachoz. Hiába a legzseniálisabb vállalkozási ötlet – ha az a piacon nem talál helyet magának, a kudarc borítékolható.

Ha Ön okosabb akar lenni a többieknél (és miért ne akarna), akkor mindig észlelnie kell a piac felől érkező jeleket. Ehhez folyamatosan új információkra lesz szüksége. Ezeket az információkat Önnek be kell gyűjtenie. Egyenesen a piacról.

JELENTKEZZEN a Marketing Tervezési Tanfolyamra!

Jelentkezzen most és tanulja meg, hogyan gondoskodhat arról, hogy az új vevők folyamatosan érkezzenek és a régi vevők újra vásároljanak.

ingyenes MARKETING TERVEZÉSI TANFOLYAM
Vezetéknév:
Keresztnév: *
E-mail cím: *

FONTOS: a Marketing Tervezési Tanfolyammal sokat dolgoztunk és szeretnénk azokhoz a vállalkozókhoz eljuttani, akiknek valóban szüksége van rá – ezért a komolytalan nevekkel indított feliratkozásokat töröljük.

Unalmas jogi szöveg: A MarketingTanfolyam.hu weboldalán indított önkéntes feliratkozás a feliratkozási feltételek elfogadását is jelenti egyben. Az e-mail tanfolyamokra való jelentkezéssel egyidejűleg hozzájárulását adja, hogy ettől a weboldaltól (esetlegesen akár reklámot is tartalmazó) elektronikus levelet fogadjon, valamint kijelenti, hogy az Ön által megadott e-mail cím céges használatú. A feliratkozáskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk át. A feliratkozás bármikor egy kattintással megszüntethető a levelek alján található link segítségével.

Hozzászólások (1)

  1. cHVsv5 yuvmckpcgdou, [url=http://wtdrckwlnjve.com/]wtdrckwlnjve[/url], [link=http://jcilwsjdipva.com/]jcilwsjdipva[/link], http://sorlnucnzqsi.com/

Önnek is van véleménye? Mondja el!