A MarketingTanfolyam.hu domain ELADÓ (10 éves domain, Google 'marketing tanfolyam' keresésre második hely)
Komoly érdeklődő ajánlatát várom a 06 20 312 8472 telefonszámon.

A legnagyobb különbség a sikeres és az 1-2 év alatt csődbe menő vállalkozások között

| Marketing, Marketing-tervezés

Ön is gondolkodott már azon, hogy melyik az a pont, mi a legnagyobb különbség a sikeres és a csődbe menő vállalkozások között?

Elsőként a jobb anyagi helyzet, a jobb kapcsolatok vagy a nagyobb szerencse szokott eszébe jutni?

Mitől fut a szekér?

Én azt mondom, hogy az esetek legnagyobb részében nem ezek jelentik a legnagyobb különbséget a sikeres és a gyorsan csődbe menő vállalkozások között. Nem az anyagi lehetőségek, nem a kapcsolatok és nem a szerencse.

A magyar kisvállalkozásoknak a tulajdonos, a vállalkozó marketing központú gondolkodása lehet az egyik legnagyobb fegyvere.

Egy vállalkozás sikerét nagyban meghatározza, ha a vállalkozó megérti, hogy csak a tudatos marketing tevékenység adja el a termékét, a szolgáltatását.

Nem kötelező…vagy mégis?

Nem kötelező ebben hinni, de ha ezt valaki nem fogadja el, akkor szokott a “majd csak lesz valahogy”-szemlélet győzedelmeskedni – ami legtöbbször egyenes út a csőd felé.

Azoknak a cégeknek, akiknek jó a marketingje, sokkal-sokkal jobb a piaci helyzete, mint azoknak, akik a véletlenre bízták magukat. Akik a “jószerencsében” bízva csinálják az üzletüket, azoknak szinte állandó probléma a vevőszerzés, az árverseny és a rossz vevők által kieső profit.

Ezekre a problémákra van jó és kézzelfogható megoldás: a tervszerű, tudatos marketing!

A tervezett marketing nem luxus, hanem kötelező feladat minden kisvállalkozó számára. Tudatosnak lenni nem kerül semmibe, mégis kevesen csinálják…

JELENTKEZZEN a Marketing Tervezési Tanfolyamra!

Jelentkezzen most és tanulja meg, hogyan gondoskodhat arról, hogy az új vevők folyamatosan érkezzenek és a régi vevők újra vásároljanak.

ingyenes MARKETING TERVEZÉSI TANFOLYAM
Vezetéknév:
Keresztnév: *
E-mail cím: *

FONTOS: a Marketing Tervezési Tanfolyammal sokat dolgoztunk és szeretnénk azokhoz a vállalkozókhoz eljuttani, akiknek valóban szüksége van rá – ezért a komolytalan nevekkel indított feliratkozásokat töröljük.

Unalmas jogi szöveg: A MarketingTanfolyam.hu weboldalán indított önkéntes feliratkozás a feliratkozási feltételek elfogadását is jelenti egyben. Az e-mail tanfolyamokra való jelentkezéssel egyidejűleg hozzájárulását adja, hogy ettől a weboldaltól (esetlegesen akár reklámot is tartalmazó) elektronikus levelet fogadjon, valamint kijelenti, hogy az Ön által megadott e-mail cím céges használatú. A feliratkozáskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk át. A feliratkozás bármikor egy kattintással megszüntethető a levelek alján található link segítségével.

Önnek is van véleménye? Mondja el!