A MarketingTanfolyam.hu domain ELADÓ (10 éves domain, Google 'marketing tanfolyam' keresésre második hely)
Komoly érdeklődő ajánlatát várom a 06 20 312 8472 telefonszámon.

A folyamatos kommunikáció jelentősége

| Marketing, Marketing-tervezés, Pozícionálás

Napjainkban a fogyasztók túl sok reklámüzenettel találkoznak. Rengeteg reklámot lát mindenki. Túl sok reklámot. Lépten-nyomon reklámokba botlunk. A cégek annyi reklámot zúdítanak ránk, hogy valósággal menekülünk előlük.

Több ismétlés több vevőt hoz

Biztosan tapasztalta már, hogy hiába adott fel 1-2 hirdetést a helyi újságban, a bevétele ettől semmit sem nőtt. Lehet, hogy ez furcsán hangzik, de ez teljesen normális. Miért?

Mert a sok reklám között könnyen elvész az üzenete. Mi erre a megoldás?

Több ismétlés több vevőt hoz: többször kell hirdetni!

Nem maradhat csendben büntetlenül

A kedvesség nem csak randevún kamatozik jól, hanem az üzletben is. Mindenki szeret kedvességet kapni. Ezalól az Ön vevő sem kivételek!

Önnek tehát annyi teendője van, hogy meglévő vevőinek küld egy kedves üzenetet – ügyfelei hálásak lesznek ezért!

Gondoljon csak bele: ha vásárol egy új autót, hol kap másnap egy köszönő levelet, amiben tudatják Önnel, hogy jó döntést hozott?

Én még sosem kaptam ilyet…

Azokat a cégeket nagyon hamar elfelejtik, akik nem keresik meg az ügyfeleiket, nem tudatják velük, hogy nagyra értékelik azt, hogy náluk vásárolt. Ez komoly hiba, mert ezzel nagy szívességet tesznek a konkurens cégeknek.

Házi feladat: hívja fel hirdetésszervezőjét és mondja el neki, hogy mostantól egész évben hirdetni fog (és nyugodtan kérjen 50% kedvezményt)

Óvatosabbaknak: adja fel hirdetését (változatlan formában) még tízszer!

JELENTKEZZEN a Marketing Tervezési Tanfolyamra!

Jelentkezzen most és tanulja meg, hogyan gondoskodhat arról, hogy az új vevők folyamatosan érkezzenek és a régi vevők újra vásároljanak.

ingyenes MARKETING TERVEZÉSI TANFOLYAM
Vezetéknév:
Keresztnév: *
E-mail cím: *

FONTOS: a Marketing Tervezési Tanfolyammal sokat dolgoztunk és szeretnénk azokhoz a vállalkozókhoz eljuttani, akiknek valóban szüksége van rá – ezért a komolytalan nevekkel indított feliratkozásokat töröljük.

Unalmas jogi szöveg: A MarketingTanfolyam.hu weboldalán indított önkéntes feliratkozás a feliratkozási feltételek elfogadását is jelenti egyben. Az e-mail tanfolyamokra való jelentkezéssel egyidejűleg hozzájárulását adja, hogy ettől a weboldaltól (esetlegesen akár reklámot is tartalmazó) elektronikus levelet fogadjon, valamint kijelenti, hogy az Ön által megadott e-mail cím céges használatú. A feliratkozáskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk át. A feliratkozás bármikor egy kattintással megszüntethető a levelek alján található link segítségével.

Hozzászólások lezárva